Zoeken

vrijdag 20 januari 2017

Superfans: Mijn idool is mijn leven

Een poosje terug plaatsten we het artikel Waarom gehandicapten zo van Volendamse zangers houden. In het intensieve vooronderzoek dat aan dit artikel vooraf ging stuitten we op het programma: 'Superfans: Mijn idool is mijn leven' van Ewout Genemans. Een programma dat in 2015 op TV was en zijn weerga in ongemakkelijkheid niet kent. Genemans volgt hierin een aantal superfans in hun aanbidding. Een absoluut pareltje der Nederlandse televisie. We hebben voor jullie een aantal topscènes onder elkaar gezet.




Superfan Esther wil dolgraag in een clip van Django Wanger spelen. Haar vriendin shinede eerder in de clip van het nummer 'Puffen' van Def Rhymes en geeft haar tips. Wij gaan stuk.


Rosangela is superfan van Roy Donders en gaat met haar moeder naar een medium om te vragen of hij wel echt homoseksueel blijft. 


Nick & Simon hebben zo'n liedje dat ze dan 100x opnieuw hebben opgenomen met verschillende namen, om maar zoveel mogelijk vrouwen te pleasen. Carola's naam zit er niet bij.


Deze dames zetten een uitgebreide promotie-actie op voor hun fans. Het blijft de vraag waarom ze nog geen marketingbureau op hun naam hebben staan.


En als afsluitertje dan nog even het resultaat van de videoclip voor Django.


Zoveel bizars in een programma bij elkaar. BRENG DIT ALSJEBLIEFT TERUG OP TV!

Wat is jouw favoriete fragment uit dit programma?

XOXO ACC


Geen opmerkingen:

Een reactie posten