Zoeken

maandag 23 januari 2017

Herkenbare situaties voor knappe mensen

Het is een doodnormale maandagavond. Je loopt nietsvermoedend over straat en daar gebeurt het weer: je wordt nagefloten door bouwvakkers en coole hangjongeren. Zucht.. wat is het leven van een knap persoon toch moeilijk. In dit artikel vind je een paar herkenbare situaties waar jij je als 'goodlookin' lady' toch wel erg regelmatig in bevindt.


Dit artikel is niet geschikt voor iedereen, omdat niet iedereen is gezegend met een prachtig uiterlijk. Om maar met de deur in huis te vallen: eigenlijk zijn er maar een zeer select aantal mensen echt knap. Het spijt me om dit te zeggen, maar ik denk dat jij niet behoort tot het knappe gedeelte van de bevolking. Heeft iemand weleens tegen je gezegd dat je 'een mooi mens' bent? Auch, sorry. 

De damesch van A.C.C. daarentegen zijn wel gezegd met een prachtig uiterlijk. De meeste self-help artikelen zijn bedoeld voor lelijke mensen die onzeker over hun uiterlijk zijn. Er wordt echter weinig gezegd over de mensen die knap zijn en daar daadwerkelijk last van ondervinden. Met dit artikel duiken we deze kleine maar zeer belangrijke niche in. 

Op je werk
Als knap persoon is het makkelijk om je te onderwerpen aan werkzaamheden die te maken hebben met je uiterlijk, zoals model, presentatrice of vlogger zijn. Maar niet iedereen wil zo'n oppervlakkig beroep hebben; er zijn ook mensen die ook nog intelligent zijn naast hun mooie uiterlijk. Daarom werken de dames van A.C.C. voor nu nog gewoon op kantoor (uiteraard gaat hier ooit nog verandering in komen, want let's be real, de wereld kan het niet lang meer aan dat wij geen publieke functies bekleden). 

Een herkenbare situatie op kantoor is dat iedereen altijd stikjaloers is. Je loopt op een doodnormale dag je kantoor binnen, uiteraard met je perfect gestylde outfit en goed afgestemde make-upje. Alle mannen staren je na, waar op zich niks mis mee is. Maar het grootste probleem is: het is zo lastig om vrienden te worden met de vrouwelijke collega's. Ze zijn gewoon zo jaloers op je uiterlijk dat het voor hen onmogelijk wordt om met jou om te gaan. Erg vervelend, want het zou gewoon zo fijn zijn als je goed met elkaar kan samenwerken! 

Deze afbeelding toont een onrealistische situatie als jij op kantoor rondloopt

In de kroeg
De kroeg of de club is de situatie waar je knapheid echt op de proef wordt gesteld. Je loopt de kroeg in, waar iedereen je uiteraard na staart. Dit is niet zo bijzonder, want al sinds je 14e is dit iets waar je wekelijks mee te maken hebt. Het enige lastige aan knap zijn is dat er bijna geen mannen zijn die je durven aan spreken. 

Ondanks je open houding en je goede persoonlijkheid durft er bijna geen man een stap te zetten om de slingers op te hangen bij jou. Dit is natuurlijk begrijpelijk want je standaarden zijn behoorlijk hoog. Vooral omdat je het knappe ras wel wilt behouden wanneer je je gaat voortplanten. Maar af en toe is het echt heel lastig voor een knap persoon om een man aan de haak te slaan. Hierdoor kan je af en toe erg in een dip zitten. Het is niet erg, het overkomt ons 'allemaal'.


Ja, het leven is echt zwaar als een knap persoon. 


Ben jij ook knap?

xoxo A.C.C.Geen opmerkingen:

Een reactie posten