Zoeken

woensdag 11 januari 2017

De beste karaoke nummertjes

We steken het niet onder stoelen of banken: Wij houden zielsveel van Karaoke. Of het nu in de buurtkroeg is bij Conny de barvrouw, of op de bank met een stel flitsende Singstar mics, we kunnen wel stellen dat we met grote regelmaat onze omgeving verbluffen met ons talent. Met deze bakken aan ervaring zetten we hier speciaal voor jullie de beste nummertjes onder elkaar, zodat ook jullie goed voorbereid jullie momentje kunnen pakken op dat podium.




1. Ademnood - Linda, Roos en Jessica

Het absolute toppertje om de avond mee in te leiden. Jij en je girls ownen de tweede stem in deze klassieker en zorgen er zo voor dat de aandacht direct op jullie gevestigd is. 



2. Jolene - Dolly Parton

Je proberen in te leven in een ander is een goede zaak. Daarom heeft dit nummertje standaard een plekje in onze Karaokelijst. All hail to mama Dolly.



3. Toveren - K3

Dit verassende nummertje doet het altijd goed. Een onverwacht groot deel van de kroeg zingt uit volle borst mee. Bovendien is de tekst makkelijk, de toonhoogte een eitje en is een tweede stemmetje makkelijk te vinden. 



4. Wannabe - Spice Girls

Need we say more?



5. Bohemian Rhapsody - Queen

Heb je een goede avond en wil je jezelf een beetje uitdagen? Kies dan dit befaamde nummer. Ga wel voor een rustige kroeg met deze, want anders steelt het publiek geheid je spotlight. 



6. Someone like you - Adele

Dit hitje van Adele is een goed nummer om de avond mee af te sluiten. Met die emmers bier achter je kiezen vliegen die noten misschien wat uit de bocht, maar dat is praktisch de bedoeling bij dit nummer. En gezien het einde van de avond in zicht is zal weinig mensen dit nog opvallen. 



Hier kunnen jullie alvast een avondje mee door.
Welk nummer heeft standaard een plek in jouw karaoke avond? Laat het achter in de comments!

XOXO

ACC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten