Zoeken

woensdag 25 januari 2017

5 Leukste Uitgaanstips


Als gezellig, sociaal, knap en verder op zich toch ook best wel behoorlijk awesome persoon is het niet heel moeilijk om elke avond de avond van je leven te hebben. Toch zijn er bepaalde party-ideeën en -locaties die net die extra swung aan je nacht kunnen geven. Wij hebben onze absolute toppertjes even op een rijtje gezet.


Discobingo


Wie dit briljante concept bedacht heeft is een genius! Vergeet de oude dametjes die zich bij een volle kaart schor roepen voor een LadyShave. Bij de discobingo fonkelen de lampen en draaien er liedjes, geen ballen. Als je raad welk nummer de DJ op zet, of van welke artiest het nummer is, weet je pas welk cijfer op je kaart je kunt afstrepen. De kans op een incomplete of foute bingo en het gedwongen te zingen liedje is dus vele male hoger (een doel dat wij met onze hemelse stemmen natuurlijk juist nastreven). Deze avond wordt echt een toppertje in combinatie met bier, zotte prijsjes en een bar vol vrienden! Bij eetcafé Lombok in Utrecht kun je regelmatig terecht voor deze dolle bedoeling. 


Salon Tropica. De beste karaokebar van Nederland.We hebben het al een beetje laten doorschemeren; wij houden wel van een karaokenummertje op zijn tijd. Nu zijn we in onze loopbaan al heel wat karaoke-kroegen door gesaust, maar er is een kroeg die ons bij blijft en waar we keer op keer graag onze mooie snoetjes laten zien. Tropica, in het Oude Noorden van Rotterdam (niet te verwarren met het leegstaande zwembad Tropicana). Pareltje der karaoke-barren: Doorgewinterd karaoke publiek, liedjes boek van een meter dik en aan elkaar gekoekte bier pagina's en ons Conn achter de bar. Enige nadeel is dat de microfoons al om 1.00uur aan gaan. Comeoncon!

Singlefeestje


Deze epische party is nu in alle grote steden van het land te beleven, dus No Excuses! Kies je hitje uit de singlebak en verleid de DJ tot een turn op de table. Achterlijk hard mee zingen en dansen op '90 en '00's die je al miljoen te vaak gehoord hebt. JA! Als hip persoon zorg je natuurlijk dat je hier bij bent. Wij zijn er ook. Check hier de rest van de agenda!

Tante Joke Karaokeband


Als echte early adapters maakten wij nog mee dat de Tante Joke Karaoke band ergens in een kelder in de middelste contreien van ons land de tent op zijn kop zette. (Waarbij wij overigens in ons enthousiasme het podium op een haar na in elkaar deden donderen). Eenvoudig concept, perfect uitgevoerd en inmiddels totaal doorgebroken. Heel veel probs voor deze mannen, de Tante Joke Karaokeband zal altijd een favorietje blijven! 


Groningen

Een onvervalste trip down memorylane door de mooiste stad van Nederland. Groningen zal altijd het epicentrum van de automutilatie blijven. Een mooi begin van de avond met een zwaardje en twee dobbelstenen in het kasteel, wat hipsterpasjes in de Warhol, een tongetje in de Negende en nog een in het Fust en na de laatse drie tequillas met een eierbal in je wangzak een barfje leggen naast de Martinitoren. Maar goed dat het zo ver weg is van de rest van de wereld.

Groningen Koningen. Überhaupt. Alles. Klaar. Einde.We zien jullie gegarandeerd bij een van deze parel parties!
Zijn we volgens nog gelegenheden vergeten?

XOXO ACC?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten